Varje dag är ett steg närmare

Precis som många andra har jag vissa mål med min träning, och utav den anledningen att det är roligare att jobba mot nånting, att varje dag ta ett kliv upp för trappstegen du har till ditt mål. Att hela tiden se att det ger nånting och att varje dag är ett steg närmare. Ofta handlar det om tålamod, man förändras inte över en natt. Om man ger sig fan på att man klarar det så kommer du ta dig dig, jag lovar. Det är bara du som kan sätta krokben för dig själv. Och alla är amatörer i början, glöm inte det! Jag själv har två mål jag har jobbat med under våren, att gå ner i spagat och att få synliga yttre magmuskler. Jag har även en deadline på när ett utav målen ska vara uppfyllda, när jag åker till Barcelona om 28 dagar är mitt mål att kunna sitta i spagat vid poolen och ta en bild där jag har gått hela vägen ner. Jag har knappt en dm kvar till marken så borde hinna :D 
 
Fundera över vad just du kanske har drömt om att göra eller vill kunna göra, det är aldrig försent att uppfylla drömmar. 💛 
 
obliquus externus abdominis (yttre magmusklerna) börjar synas! 😀
 
 Börjar man kanske till och med ana en sjätte magruta? 😜
 

31 juli 2013

Godmorgon alla morgonpigga, hoppas ni mår bra och sitter och äter frukost och taggar inför gymmet precis som jag gör ;) idag kör vi triceps och axlar! Är däremot svintrött,  har sovit så dåligt på nätterna de senaste dagarna pga jag har nån sträckning eller något som ligger i kläm på vänstra sidan av ryggen, hoppades på att det skulle släppa efter några dagar men icke sa nicke, kanske måste ringa min naprapat/massör.. Jag får ge det några dagar till. 
 
Igår satte jag upp min stång igen, den har varit nere ett tag men saknade den för mycket! 
 
 

Några dagar i skärgården

Jag hade ju en liten minisemester i helgen. Åkte över till pappa som va på vårat landställe på Åland. Jag har verkligen lärt mig uppskatta ledighet, det är verkligen en lyx. Jag har verkligen inte gjort nånting annat än legat på en klippa i solen, så sjukt skönt! Dessutom så har jag läst en sviiiinbra bok! Jag gillar inte annars att läsa men den här boken var så jävla bra, sträckläste 600 sidor, rekommenderar starkt! Annars var det bara god mat, bad och massa sällskapsspel :) 
 
Idag var jag på gymmet med Elin. Vi var riktigt duktiga idag, båda va dygsura i svett när vi gick därifrån, precis som de ska vara! ;)
 
Bästa boken i hela världen, tre sekunder skriven av roslund & hellström
 
 
Morgonprommis varje dag
 
 
Pappa odlar gurkor :D
 
 
 
 
Helt klart en av mina favoriträtter!
 
Kvällsol, läsning och glass med passionsfrukt
 
 

30 juli 2013

Hooola amigos, im back! Its time to hit the gym! wiiho, som jag längtat, dax för legday! 
 
 
 
 

24 juli 2013

hallå finisar! Har haft fullt upp hela morgonen, jag och syrran har varit hundvakt så morgonprommis är ett måste, ganska mysigt faktiskt. Jag är ju egentligen en kattmänniska annars :) men sen drog jag till gymmet, vart en liten blandad kompott idag, rygg och ben. Drar nämligen till Åland några dagar nu så blir inge gymträning, har tagit med mig pilatesboll och yogamatta så får bli de, sen självklart massa löpning. Bloggen blir lidande tiden jag är på Åland eftersom jag inte har något internet, så vi hörs när jag kommer hem. Var rädd om er och njut av svenska sommaren!
 
 
 
 

Brunch

Har haft en jättemysig brunch med mina favvotjejer, det måste man göra oftare. Helt klart underskattat! Imorse var jag och syrran på gymmet och körde bröst och biceps, det var riktig skön stämmning på gymmet, en kille  visade en ny övning på biceps också vilket va jättekul, roligt att få tips ifrån andra och få lite ny inspiration! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grym coreövning

Här är en jättebra övning för hela kroppen men framförallt coren. Lägger bilderna steg för steg. 
 
Hitta balansen, spänn magen
 
Rulla ut till planka, viktigt att spänna mage, säte och behålla ryggen rak
 
Dra in benen så långt du kan, fortfarande stark rygg och ingen svank
 
 Rulla ut benen igen
 
Om du vill avancera, gör en armhävning, spänn mage, säte och behåll ryggen rak
 
 

Summerday

Fick iallafall njuta av solen en timme innan det är dags för jobb, två jobbdagar kvar sen åker jag till Åland några dagar, längtar efter ledighet nu! 😎
 
 
 

Being a poledancer

Att säga att man är en poledansös väcker många åsikter och antaganden hos människor. Varför är den sporten mer intressant än någon annan? Är det för att folk förknippar den med sexbranchen? Jag vet faktiskt inte men jag tycker personligen att folk som uttycker sig och säger att man är strippa eller dylikt för att man dansar poledance har verkligen ingen aning om vad han/hon pratar om. Poledance i Sverige handlar om något helt annat. Det är akrobatik, styrka, flexibilitet, graciösa rörelser, man använder sin egna kroppsvikt och lär känna sin kropp ordentligt. För dom som inte visste kommer poledance ifrån Asien där den utövades som akrobatikkonst, sen fick USA nys om det och gjorde den aktuell inom sexbranchen. Nu har poledance kommit tillbaka igen som en sport, som till och med har blivit en gren i SM. Vilket jag hoppas har påverkat dem som kritiserat poledance positivt. Jag har själv nu hållit på i två år och jag får inte nog av den. Det är så himla kul att lära sig nya trix, sätta ihop koregrafier och se hur man orkar mer och mer. Första gången jag provade på fick man göra ett test som innebar att man skulle hålla sig upp i 5 sek i bara armarna, det låter ju lätt som en plätt, men mer än hälften av gruppen klarade det inte. Idag kan alla tjejer göra flera avancerade trix och snygga övergångar. För mig handlar all denna dans om konst. Jag är min egna konstnär som skapar min egna målning.
 
Jag hoppas att med detta inlägg inspirera till att våga prova nya utmaningar, sen om det är poledance, karate eller paddling har ingen betydelse. Att våga stå på sig, göra det man känner för och inte bry som om vad andra tycker. För två år sen när poledance var nytt i Sverige så var det många vänner och mina föräldrar tyckte det var en lite annorlunda dans och undrade om jag verkligen skulle hålla på med det. Idag är det många av mina vänner som till och med vill börja för att dom har insett hur kul det är. Så att du vågar prova något nytt kan leda till att någon annan blir inspirerad vilket är fantastiskt! Det är så vi hjälps åt, peppa, ge feedback, inspirera och ta vara på all hjälp du får för ingen människa kan allt. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

22 juli 2013

godmorgon bloggis. Hoppas ni haft en jättebra helg. Vaknade svintrött men har kravlat mig ur sängen, såg typ ut som flickan i the ring haha. Dricker en välbehövlig celsius för att vakna, snart ska jag ner till gymmet, egentligen är det legday idag men jag tar den på onsdag istället då jag har sällskap på gymmet, roligare att köra det passet med en vän. Så idag blir det triceps och axlar, mina favoriter! Ska röra mig ditåt nu så vi hörs sen. Ha en fin måndag!
 
Trött tjej.. Zzzzz
 
Lösning ;) 
 
 

Lunch @ work

Var och köpte mitssar och boxningshandskarna imorse, fan vad taggad jag är! Imorrn ska jag och syrran köra lite innan jobbet! :D
 
Vart lax, bakpotatis med skagenröra, avokado tomat och ägg till lunch :)
 
 

20 juli 2013

Godmorgon soliga lördag! Perfekt väder för sola och bada, men jag ska som vanligt gå och jobba hela dagen.. Har några lediga dagar nästa vecka och då passar jag på att åka till Åland, ut i skärgården och njuta av sol och bad jag med. Jag åker ju snart till Barcelona med mina favorittjejer så jag är inte alls bitter, tanken på hur kul vi kommer ha så kan jag lika gärna jobba nu som en dåre och åka dit med massa fickpengar! :)
 
Igår hade jag en jättetrevlig kväll med några vänner, vi köpte massa godsaker, ost, kex, parmaskinka, lite olika snacks och så gjorde vi fantastisk goda drinkar som innehöll vattenmelon, jordgubbar, mynta och sprite zero. Riktigt riktigt goda, rekomenderar starkt! Nu ska jag iväg till stadium och kika efter ett par boxningshandskar och tillbehör, har bestämt mig för att jag och syrran ska börja boxas lite, det är ju så himla roligt, grym träning och så kan man passa på att njuta av vädret om man kör ute! Jag brukar aldrig ha vilodagar men idag kände jag att jag behövde ta det lite lugnt, gjorde 30 chins igår (10 åt gången) så det känns riktigt bra i trapzen idag och jäklar vad nöjd jag var igår!
 
Chins igår
 
 Myskväll med fina vänner
 
Alkoholfria vattenmelondrinkar
 
 

Räkpasta med vitlök & parmesan

Slängde ihop en snabb men god lunch idag som jag delar med mig av. 
 
1. Koka pasta (helst fullkorn)
2. Fräs scharlottenlök och vitlök, i med räkorna, sockerärtorna och persilja.Tillsätt grädde eller creme frashie
3. Häll ut pasta vattnet och häll pastan i såsen, blanda. 
4. Servera med parmesan 
 
 

19 juli 2013

Godmorgon på er, hoppas ni mår bra och njuter av livet. Igår körde jag ett benpass, funderar på om jag ska lägga in två benpass per vecka nu, men bara på lätta vikter, jag vill inte ha förstora ben. Efter gymmet mötte jag upp bästis så åkte vi till en badklippa där dagen bestod av lunch, bad och sol. Sen på eftermiddagen var det dags för jobb. Det är de positiva med att jobba som jag gör, man får dagarna med sol sen jobba några timmar på kvällen. 
 
Nu sitter jag och syrran och käkar frukost, vi ska ner till gymmet och kötta rygg idag. En av bådas favoriter så det blir kul! Vi hörs sen!
Kvalitetstid med bästis
 
Frukost, havregrynsgröt med hallon/blåbär och mjölk
 
 Haha smile baby, its friday
 

Mellanmål

Ett supergott mellis som består av: Vaniljyoghurt, pumpakärnor och walnötter. Man kan självklart välja andra nötter/fröer om man har andra favoriter

17 juli 2013

Godmorning sunshine! Det gick jättebra att springa idag, men jag hade lite bråttom så fick bli 6 km, får ta det nya milspåret en annan dag när jag har tid. Är påväg in till staden för ett ärende, sen hem och plugga! Dra iväg och träna du också så får du en grym start på dagen! 
 
 
 
 

16 juli 2013

Hej på er! Jag har haft fullt upp hela dagen, imorse var jag på gymmet med syrran, det var triceps och axlar som gällde. Det är helt fantasiskt vad duktig Sandra blivit, för några månader sedan gnällde hon för ont i ryggen, orkade ingenting, tyckte jag var helt dum i huvudet som ställde klockan för att gå upp och träna på mornarna. Idag är hon precis den personen också, tekniken är oerhört Bättre, hon är mycket starkare, uthålligare och hon går till och med upp på mornarna för att träna med mig!  Riktigt roligt när jag fått henne inse att träning inte är jobbigt och tråkigt! :) 
Vidare på dagen så var vi och shoppa, åt sushi till lunch och spendera lite lön, vilket jag var värd eftersom jag inte har handlar kläder på flera månader, dessutom har jag det problemet  att istället för att vara för smal eller för tjock så har jag vuxit i muskler vilket gör att kläderna inte sitter som dom brukar hehe så nya var behövligt!  
 
Nu ska jag sova och ladda inför ett nytt milspår imorrn. förhoppningsvis kommer jag kunna springa utan att få ont i benhinnan igen. Natti natti
 
 
Syster och bästa träningskompis
 
 
 
 
Islatte & frapino en självklarhet när man shoppar! ;)
 
 Ooops.. :D

15 juli 2013

Hallå där. Hann inte skriva nånting igår pga massa andra saker, på morgonen körde jag min mamma till Arlanda och precis när vi kommit ut från vårat kvarter så hände det som verkligen inte får hända när man ska till Arlanda, en punktering.. Haha och jag och mami hade pratat om det innan och jag ba "ääsch sånt händer inte och gör det de så byter man på 2 min" .. Men eftersom vi hade en till bil hemma så var det bara åka hem med punka, slänga in alla resväskor i andra bilen och sen järnet till Arlanda. Direkt efter det åkte jag till spåret och gick 3,5 km (har fått benhinneinflammation så kan inte springa!!Världens ledsnaste tjej!) sen hem och göra lite hemmaövningar innan jobbet. 
 
Idag var det legday, vart helt slut när jag var klar! Har lagt till några fler övningar på mitt benpass så det tog riktigt bra. Efter gymmet mötte jag upp bästis och åt lunch. Och nu på kvällen har jag jobbat. Shit vilka långa och hektiska dagar jag har! Inte konstigt att man somnar som en stock. 
 
Idag startade även min nyblivna klient sin resa till ett mål vi satt upp. Förra veckan hade vi ert coachsamtal där vi diskuterade hur vi ska gå till väga, hinder, fördelar osv. Och idag gick startskottet. Ska bli riktigt kul att få vara coach och vi kommer bli ett grymt team! 
 
Nu ska jag sova, godnatt!

13 juli 2013

Godmorgon alla fina. Hoppas ni mår bra! Själv var jag jättetrött imorse så hoppade över gymmet och tog sovmorgon. Nu när jag ätit frukost känns det jobbigt att jag inte träna, man har ju sitt beroende och sina rutiner haha. Och jag har ju aldrig vilodagar pga jag kör olika muskelgrupper. Men självklart ska jag få unna mig en vilodag, det är inte de, utan jag ser ju typ vilodagar som straffdagar, jag vill ju tråna eftersom det är så himla kul! Så om jag är jobbig på jobbet idag vet jag absolut anledningen hehe ;) Som sagt, jobba 12-22 idag, skitkul när det är strålande sol ute.. Hoppas ni får njuta mer av solen än vad jag får! 
 
 
Havregrynsgröt med eko drottningsylt, mjölk och plockade hallon direkt från trädgårdslandet
 
 Apelsinklyftor, gröt, kaffe, vatten och hårt surdegsbröd med ägg och kaviar

Kvällssysselsättning

Haha om ni visste hur vi höll på här hemma, vi har letat upp lite avancerade yogaövningar man gör i par och shit vad svårt det är! Det ser så enkelt ut på bilderna/filmerna men icke sa nicke, jättesvårt!! Så roligt har vi på våra fredagskvällar haha :D Nu blir det film och till det blir det walnötter som vi själva har doppat i 70% mörk choklad och passionsfrukt. Ha en fin fredagskväll! 
 
 
 
 

Sommardag

Efter ett ryggpass imorse med mina två bästa träningskompisar tyckte jag att jag var värd några timmar i solen! Hade egentligen tänkt plugga.. Får ta igen det sen! Nu ska jag dra till jobbet, slutar 21 idag halleluja! 
 
 
 
 
 

Lyxfrukost - recept på fibrösa pannkakor

Morsning! Hoppas ni mår bra och att ni håller igång även fast det är semestrar! Tänkte tipsa om ett fantastiskt gott och supernyttigt recept på pannkakor! Gjorde nämligen brakfrukost imorse, med egenpressad apelsinjuice, kaffe, surdegsbröd, ägg, och pannkakor. 
 
Recept (4 portioner):
4 ägg
2 dl grahamsmjöl
2 dl dinkelmjöl
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl psylliumfrön
1/2 dl chiafrön
1 tsk flingsalt
8 dl mjölk
Smör till stekning 
 
Topping: 
Smälta hallon med vispgrädde
 
Blanda mjölsorterna, äggen, saltet och alla frösorterna med 4 dl mjölk. Vispa ordentligt. Tillsätt resterande 4 dl mjölk och vispa tills smeten blir slät. Lägg smör i pannan och stek pannkakorna med medelhög värme. Lägg hallonen i en kastrull och smält dom på låg värme, (smaksak på hur mkt man vill ha därför skriver jag inget mått) och vispa grädden. Servera pannakorna på höjden toppat med grädden och hallonen. 
 
Visste du att? 
Chiafrön är otroligt nyttiga och en av världens bästa omega 3 källa. Många löpare i västvärlden använder chiafrön som kosttillskott för att orka mer och förbättra sin kapacitet. Alfainolensyra finns i chiafrön och är en livsnödvändig fettsyra och den finns exempelvis inte omega 3 kapslar som många äter som kosttillskott. Ett bättre alternativ är att tillsätta chiafrön i sin kost och ta bort omega 3 kapslarna eftersom 2 tsk chiafrön täcker dagsbehovet plus att du får i dig en massa andra härliga nyttigheter! Det finns massa positiva saker med chiafrön och jag nämner bara några: 
- innehåller alla 18 essentiella livsviktiga aminosyror
- kolesterolsänkande
- motverkar inflammation i tarm och mage
- förebygger hjärt-kärlsjukdomar 
- rik på naturliga antioxidanter, protein, vitamin B, kalcium, fosfor, zink, magnesium och kostfibrer som är bra för magen, skelettet och immunförsvaret. Massa vitaminer och mineraler!
- har mer protein än andra sädesslag
 
 
 
 
 

Lunchtips

Kyckling i kantaellsås (egenplockad) med sockerärtor och morot. Servera med ris och gurka. 

11 juli 2013

Godmorgon. Ännu en härlig sommardag i Stockholm, man kan ju inget annat att vara glad när solen skiner. Jag har precis ätit mellis, äggmacka med kaviar, yummi! Imorse var jag ute och sprang med mina syrror Sandra och Susanne, det vart 6 km idag, 2 km terräng. På lördag kör vi kondition igen. Anledningen till att jag har börjat köra kondition ganska mycket på senaste är för att jag börjar bli ganska nöjd med muskelvolymen, inte riktigt där än men börjar som sagt blir riktigt nöjd. Så för att få fram konturerna ska jag bränna fett, (jag äter precis som vanligt!!) och varierar det med styrketräning på gymmet. Nu har jag kört kondition och styrka varannan dag. Jag har ju sprungit förut lite parallellt med gymträningen så det är inte så att jag helt plötsligt springer en mil bara sådär, men har som sagt tagit bort några gymdagar och ersätter dom med kondition. 
 
Nu när jag ändå skrev om mellis kan jag tipsa om några bra mellanmål:
- Keso/kvarg
- Hårt/grovt bröd med ägg
- Nötter (walnöt framförallt)
- Grekisk yoghurt med honung och granola
- Banan och mjölk
- Hemmagjord smoothie
- Hemmagjorda sportbars (olika nötter och torkad frukt)
 
Att ta för vana att äta mellis en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen är en bra regel för att hålla blodsockret stabilt och förbränningen på en hög nivå. 

@ the gym

Godmorning! Har precis avslutat ett pass med bröst/biceps/mage. Jag brukar sällan träna bröst, det är bara när jag går på bodypump eller liknande. Men idag körde vi bänkpress, jag gjorde 3 set, 12 reps. Sista så maxade vi och jag klara 40 kg på 2 reps, sjukt nöjd! Nästa gång ska jag prova maxa innan vi kör vanliga set ;) Man ser också stor skillnad på lillesyrran, hon börjar bli riktigt stark och har grym teknik! Det märks att jag har kört hårt med henne hehe ;) 
 
Ska ombesikta bilen nu! 
 
 
 
 
 
 

9 juli 2013

Hola! ldag har jag verkligen fått njutit av att sola och bada med ett gäng vänner! Badade för första gången i år också! :D Födelsedagsfirandet igårkväll var väldigt trevligt, vi åt på grekisk restaurang sen vidare till en bar. Jag höll mig riktigt pigg på min celsiusdrink, mina vänner märkte inte ens att jag var nykter haha men när man tittar på bilderna från igår så ser jag fullast ut haha! Tog mig hem vid två, hade med mig bilen och jisses vad skönt det var att slippa dyr taxi eller drägg på nattbussen. 
 
Nu på kvällskvisten åkte jag till spåret och sprang 1 mil, idag var det riktigt tungt, trodde ett par gånger att jag skulle spy men jag gav mig fan på att springa tills jag spyr på riktigt i såna fall. Men jag kunde springa hela vägen in i mål utan att spy eller ge upp och det är de mina vänner man blir starkare psykiskt av. Det är inte alltid lätt för mig heller, det finns dagar då jag inte alls har någon lust att åka till gymmet eller orka gå upp på morgonen för att träna, men jag gör det ändå för efteråt blir man så nöjd över att man tog sig dit. Don't quit! 
 
På grekisk restaurang igår
 
Jag åt lammracks med olika såser och klyftpotatis
 
Grekisk fårost, tomat, ruccola och oliver till förätt
 
 
Gjorde tonfisksallad som vi tog med oss till badklipporna
 
Och lite melon till efterätt! :)
 
Middag idag, grillad biff, sparris och champinjoner med mozarellasallad och egengjord currysås
 
 Såhär glad var jag efter en mil.. 
 
Done! 
 
 

Födelsedagsfirande

Hej bloggis! Skönt med en ledig dag. Imorse var jag på gymmet med lillesyrran och våran kompis Elin och jävlar vad vi peppa! Riktigt roligt när det blir så bra stämning! Nu ikväll ska vi fira mig och Ellen, det blir middag på söder med ett gäng vänner sen vidare på en barrunda! Ha en fin kväll! 
 
 
 
 
Hemmagjorda pannbiffar, sallad och stekt lök till lunch
 
Alkoholfri Drink för min del ikväll: celcius lime/citron, sprite zero, mynta och is 
 
 

7 juli 2013

Godmorgon söndag! Vilket fantastiskt väder! Redan 24 grader och klockan är bara 11, nästan som att vara utomlands! :) Halv nio imorse hämtade jag upp syrran och drog till ett terrängspår, första gången för mig i det spåret. Vi sprang dryga milen, fyfan vad vi är bra! Det var riktigt terrängspår där man fick hoppa över grenar och ducka så fan vad vi svettades! Men vi sprang hela vägen in i mål. Det är fantastiskt att se hur snabbt man kan förbättra sin kondition, för några månader kämpade min syrra med 3 km och idag tog hon sig i mål för första gången på 1 mil terräng, riktigt imponerad! 
 
Visste ni att vid låg intensitet, tex promenad förbränner man mer för stunden medans vid hög intensitet tex löpning bränner man mindre för stunden men fortsätter bränna fett efter och det kan fortsätta upp till 1 dygn pga förhöjd ämnesomsättning. Ett tips om man vill få fart på ämnesomsättningen är att dricka en kopp kaffe innan en promenad på morgonen!
 
Ha en fantastisk fin och skön söndag! (Själv ska jag ta mig till jobbet och jobba 12-22.. men imorgon är jag ledig wiho!) 
 
Frukost före terrängspåret
 
 

5 juli 2013

Nu när jag håller på bloggar så märker jag verkligen vilka rutiner jag har, dagarna ser ju typ likadana ut och gör dom inte det blir det typ kortslutning i mitt huvud :D imorse var jag och lillesyrran på gymmet, idag vart det triceps och axlar. Axlar har alltid varit en favorit men triceps börjar gillas riktigt mycket nu också! Ryggen är annars en solklart favvo. Benen tycker jag är värst, blir så uttråkad men man kan inte gilla allt så det är bara att bita ihop! Dessutom så är rumpan (alla gluteus musklerna) otroligt viktiga för att stabilisera bäcken, knä och fotled. Så att inte ha aktiva gluteus bidrar till knä, fotled och ländryggsproblem, vilket är väldigt vanliga skador. 
 
 
 

4 juli 2013

Morsning! Hoppas att ni som har semester njuter riktigt ordentligt och laddar om batterierna. Själv jobbar jag i stort sett varje dag.. men jag laddar om mina batterier i vinter istället! Imorse var jag och min syster ute i spåret och sprang med barnvagenen, 6 km, varav 4 hemska mjölksyrerika uppförsbackar på 40 minuter. Var så himla stolt över att vi klara att springa hela vägen! Det blir så mycket lättare när man tränar tillsammans med någon, att peppa varandra ger så mycket. Och lilla Leon sov så gott i vagnen. Så alla mammor som läser detta, nog snackat om att ni inte kan träna när ni är mammalediga, det är perfekt träning och barnet får sin lilla powernap! Jättebra också att variera tempo, powerwalka, intervaller eller lätt joggning, finns träningsformer som passar alla! Efter joggningen körde vi några få övningar på utegymmet, lilla Leon hade vaknat och var jätteglad och kröp omkring och tyckte allting var jätteroligt medans vi var illröda som tomater och hade svårt att andas haha. Syrran bevisade idag att hennes marklyft var GRYMT mycket bättre, vart riktigt imponerad. Så ha tålamod, resultaten kommer, jag lovar. Jag vet att man vill ha resultat redan efter en vecka, men tro mig, det tar tid att bygga en kropp. Och att träna rätt och funktionellt och inte dra på vikter din kropp inte klarar (man ser folk på gymmet som lassar på de tyngsta vikterna, dom orkar lyfta, men fyfan vad många lyfter fel) och ja, dom får snabbt stora muskler men kommer också dra på sig skador eller sjunka lika snabbt. Så tålamod och vikter din kropp klarar av så kommer du få en funktionell och stark kropp! :)
 
Jag har också hunnit med lite plugg idag, ska fortsätta en stund till innan jag drar till jobbet. Repeterar om bålstabilitet och röresleplan. När man läser om det förstår man verkligen hur viktigt det är med en stark bål och vilka skador man får om man inte har det. Så mer bålstabilitet åt folket! ;)
 
Ha en toppen onsdag!
 
En död moster och en jätteglad Leon
Pluggtime
 Lunch: Kyckling, sötpotatis, keso, tomat, paprika och gurka

2 juli 2013

Hej bloggis. Har varit en lång dag för mig och klockan är bara halv tre.. har sovit några timmar bara, klockan åtta imorse var jag och besikta bilen, sen var jag ute i spåret och sprang en mil, riktigt skönt. Och efter det har jag varit loch hjälpt min syster med hennes flytt. Från lägenhet till hus, från balkong till veranda, vilken känsla! Ett jättemysigt hus med stor tomt i ett väldigt lugnt och fint kvarter. Kommer blir jättefint när det är klart, och vilken inflyttningsfest det ska bli! ;) ska hjälpa dom med det sista innan jag drar till jobbet! 
 
välförtjänt lunch
 

1 juli 2013

Herregud vad tiden går, redan 1 juli!! Hur mår ni? Idag körde jag ett ryggpass med syrran, hon börjar bli riktigt stark nu, skitkul! :D man märker verkligen att det är sommar och semestrar på gymmet nu, det är bara några få där, vilket förstås är superskönt, slippa köa osv! Hoppas ni inte latar er nu, ut och va aktiv! själv ska jag gå och jobba ikväll.. :( 
 
 
 
En av mina favorit ryggövningar: latsdrag