Middagstips

Lagade härliga köttfärsbiffar igår! Här är receptet: Nötfärs, färsk bladspenat, ekologiska soltorkade tomater, gullök, äggvita, svartpeppar och en nypa havssalt. Serveras med kokt blomkål.
 
1. Hacka soltorkade tomaterna, löken och bladspenaten, häll i en bunken ihop med nötfärsen. Tillsätt äggvita. Peppra och salta.
 
2. Hacka och lägg blomkålen i vatten. Koka ca 5 min på medelvärme.
 
3. Forma stora runda pannbiffar med händera. Stek i kokosolja. 
 
4. Gör eventuellt en grönsallad till annars servera!
 
 
 
 
 
 

Smootie

Att en egengjord smootie är ett grymt mellanmål är ingen snack om saken! Här tipsar jag om mina två senaste varianter. 
 
Lindahls kvarg, hallon, blåbär, banan och chiafrön. Perfekt "efter tränings smootie".
 
Lindahls kvarg, tranbär och mineolas. Tips: om du upplever den för tjock, späd ut med vatten eller mjölk 
 
 

15 september 2013

Godmorgon! Antar att många ligger och sover den här tiden, men jag är som vanligt uppe med tuppen 😊 sista dagen för denna omgång i Linköping, vi har gått igenom styrketräningslära, hur många reps/set/tempo man använder för olika målsättningar, vi har gått igenom programskrivning, gjort maxtester på gymmet där jag för övrigt tog mitt max på 406 KG I BENPRESS!!! Är så sjukt nöjd över mig själv 💪 Idag blir det stavgång och powerwalk på förmiddagen och sen efter lunch blir det kostrådgivning igen. Efter skolan bär det av mot Stockholm igen. 
 
Ha en suoerhärlig söndag!
 

Middagstips

En otroligt god och nyttig köttfärssås a la Linnea  😄
 
1. Koka pastan (fullkorn 100% självklart)
 
2. Stek köttfärsen i olja eller riktigt smör. Pressa i vitlök efter egen smak. Krydda med svartpeppar.
 
3. Tillsätt passerade tomater (jag använder Mutti, sockerarter 4 % och 99.5 % tomat) och lite matlagningsgrädde. 
 
4. Sist men inte minst, häll i bönor (efter egen smak) klipp ner färsk timjan och eventuellt en nypa salt. Klart!
 
Servera med en fräsch sallad, smaklig måltid!
 
 

 
 

12 september 2013

Hola amigos! Nu befinner jag mig i Linköping igen för sista gången innan det är dags för praktiska och teoretiska prov omgångar så nu är det plugg enda in i ditt sista! Idag har vi haft yoga på förmiddagen, superskönt! Fick prova både poweryoga och kundaliniyoga vilket är två av de formerna jag brukar köra så man visste ju lite vad man höll på med haha ✌ Eftermiddagen ägnade vi åt hälsopedagogik och mindfullnes vilket är otroligt viktig del i träning och livsstilsförändringar. Att träna mentalt är lika viktigt som att träna fysiskt men tyvärr glöms detta gärna bort i vårat samhälle väldigt ofta. För att må bra, ha kul och prestera maximalt på sin träning krävs en positiv inställning och ett glatt inre. Allt går hand i hand, träning är en väldigt liten del jämfört med kost och vila som är typ 70 % utav resultaten vi får. Tänkvärt? 😊 
 
Ät närodlat, mycket rotfrukter, grönsaker, gör maten från grunden som blir mycket godare och nyttigare! Och om du inte har tid att laga mat idag får du iallafall i framtiden avstätta tid för sjukdom, så.. Sluta upp med latheten och laga ordentlig mat, dessutom kan man ju laga tillsammans med någon och ha kul på kuppen!
 
 
 

Lunchtips

Snabb och enkel lunch!
- Räkor
- Quinoa (jag äter den som är blandad svart,vit,röd) 
- Isbergssallad
- Tomat
- Röd lök
- Morot
- Valnötter
- Avocadoolja
- Citron
 
 

Jag fixa't!

Hej bloggen. Hoppas ni mår bra! Måste skärpa mig med uppdaterandet, fan jag skäms till och med, men jag har så himla mycket att göra med träning, plugg och jobb.. Just nu tränar jag för fullt med en ny personlighet, vi funkar verkligen jättebra ihop och det är sjukt kul att få inspiration och ny motivation!
 
Vill dela med mig av ett avklarat mål jag har haft, kommer ni ihåg att jag hade som måltavla en bild på mig i spagat i Barcelona? Jag fixa't! Är verkligen stolt över mig själv, det går såklart att finslipa men jag är nere! Ni ser, allting lönar sig, resultaten kommer efter mycket slit. Har tragglat varje dag efter gymmet, så konstigt hade det varit om det inte hade gett resultat ;) Nu ska jag äta mellis sen är det dags för att hänga och klänga i dansstudion!
 
 
 
Dream big!
 
 
 
 

6 september 2013

Godmorgon! Dax att ta sig till gymmet! Idag blir det axlar och triceps, wiiie! 😄 Kan lägga upp vårat pass på bloggen efteråt, är ett tungt pass som dödar musklerna 👊 
 
 

Crossfit!

Yo bloggen! Är så himla upptagen med plugg och träning så bloggen blir dåligt uppdaterad 😟 Imorse 8.30 stog jag och en kompis redo för att slita däck, själva däcket väger 50kg plus friktionen av marken, fy i helvete vad jobbigt det är! Man tar ut sig maximalt av att bara springa en sträcka, mjölksyran bara sprutar ur benen. Men ack så roligt!! Jag trodde jag inte ens skulle kunna få däcket i rörelse med tanke på mina 63 kg 😂 efteråt bara för att döda benen rejält körde vi bensparkar, stela marklyft och hackings på de. Jävla grymt benpass med andra ord! Någon som vill hänga med nästa gång? 😉