Middagstips

Hej bloggen! Har haft fullt upp hela veckan och åker till Barcelona imorrn! Härligt med semester!! Tänkte dela med mig av receptet till min middag jag håller på med just nu. Idag blir det regnbåge med blandad quinoa (svart, vit, röd) med färsk broccoli. 
 
1. Pressa citron, strö flingsalt, svartpeppar och färsk timjan i fisken. Rulla in den i folie och lägg på grillen. 
 
2. Koka quinoa ca 15 min. 
 
3. Skär broccolin i mindre bitar och koka al dente (fortfarande krispigt) 
 
4. Servera med ytterliggare grönsak (om man vill) och sås gjord på gräddfil och dill. 
 
Bone aptit!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback